ženské tajemství

styl

Jak si vybrat skútr 150 kostek, 2019 – 2020: přehled, recenze

Začíná přemýšlet o nadcházející letní sezónu, motoristy, kteří chtějí koupit skútr, zajistit spolehlivost tohoto způsobu dopravy. Použít případně pro cestování na venkov, venkovské oblasti, a další v okolí oblíbenou destinací pro letní zábavu.

Všimněte si, že každý skútr je vytvořen pro kupující, takže jeho volba z mnoha technických a estetických vlastností. Všechny skútry do 150 kostek se liší v mnoha ohledech, přístup k nákupu důležité velmi soustředěný a pozorný. Výběr skútr je důležité vzít v úvahu následující body:

    Kdo řídí skútr. Kde: chata v obci nebo ve městě. Optimální hodnotu, kolik za skútr pro Vaše účely. Jednoduché nebo dvojité skútr pro jednoho cestujícího.

Dává odpověď na tyto základní otázky, můžete přistoupit k výběru nového skútru.

Skútry s 150 kubických metrů: na co se zaměřit při výběru

Náš vůz je určen následující hlavní kritéria:

    Značka, model. Cena vozidla. Motor. Carb. Baterie. Průměr pneumatiky. Spotřeba benzínu. Zemi původu.

Robustní koloběžka pro výlety je varianta s kyvadlem typ přední vidlice. Teleskopické odpružení není tak sebevědomý, aby vyrovnat se s nerovným úsecích silnic ve venkovských oblastech.

Se dostat kolem městských oblastech na koupi mopedu s objemem válců větším než 50 cm3. Když jezdíte po městě bez čelí příliš větší nároky na světlou výšku a podvozek. Přítomnost přední kotoučové brzdy nutně, protože Čínský low-power skútr zrychlí na 90 km/h Na tyto a další vlastnosti koloběžky a projet se jim řekne naše recenze.

Zvláštní pozornost je věnována skútr. Jsou dvoutaktní nebo čtyřtaktní, vzhledem k účelům stanoveným pro konkrétní model.

V poslední době, většina skútrů až 150 cube je dodáván s čtyři-motor mrtvice. Tyto motory mají vysoké redukce šumu, velké úspory a menší poměr znečištění ovzduší a kontrolu. Mínus čtyři-mrtvice motor Vespa 150 je jeho vysoká cena v porovnání s dva-mrtvice protějšek.

Dvoutaktní produkty nejsou tak náročné, pokud jde o služby, jako jejich starší bratři, rychle nabírá na obrátkách a jasně reagovat na pohyb ruky akcelerátoru. Kromě toho, válečky s tímto typem motoru jsou mnohem nižší hmotnosti, vzhledem k jejich relativně jednoduchý design. Převážně 2-taktní spalovací motory jsou k dispozici o objemu 50 metrů krychlových.

Negativní vlastnosti 2-taktní DVZ sloužit jako jejich vysoká úroveň hluku, nerovnoměrný, dynamika, nutné často přidat olej, vysoká spotřeba paliva, velký kouř, který má větší vliv na znečištění životního prostředí, a nutí majitele často čistit výfuk.

Navzdory skutečnosti, že skútry s čtyřtaktním motorem vyrábí ročně více, dvou-taktní motory poptávky. Výběr typu motoru závisí na účelu cesty na vozidle. Pokud se chystáte tiše jezdit na svém skútru domů a do práce a dlouhé cesty, pak nový skútr s čtyřtaktním motorem je pro Vás. Raději řídit, a to jako tuning? Vaše volba – skútr s 2 taktní motor.

Je důležité určit, moped je populární výrobce, které chcete zakoupit. Mnoho řidičů skútrů zajímá o výrobci a ceny: koupit nový Čínský skútr nebo pronajmout používají Japonci.

Tato otázka je často rodí ze skutečnosti, že hodnota b/Japonská technologie zhruba shoduje s cenou nové Čínské jednotky. Značka z Japonska je velmi spolehlivý a nenáročný v provozu. Negativní vlastnosti Čínské mopedy sloužit kratší životnost motoru a nízkou kvalitou některých uzlů.

Proto, to není doporučeno, aby si vybrat b/Čínské techniky. Lepší koupit ojetý Japonský skútr. Identifikovat slabé technické vlastnosti určitého modelu, je důležité si přečíst recenze k vyberte si vozidlo.

Potřebuji řidičák na skútr 150 kubických 2019 – 2020

Stejně jako v ruské právní předpisy se neustále mění, mnoho motoristů často vyvstává tato otázka. Odpověď je jasná. V současné době, právo na skútr 150 kubických 2019 – 2020 je určitě mít všichni řidiči skútrů – road uživatelů.

Řidič skútru, jako silniční uživatele, musíte nejprve projít si řidičské zkoušky v autoškole, získat potřebné dokumenty, a pak si za volant motorového vozidla. Kromě toho, když vás zastaví řidiče bez licence podle dopravní policie, řidič být odstraněny z řízení skútru, a vozidlo jede na odstavné parkoviště. Od tam to bude moci vyzvednout osoba, která má řidičský průkaz, který vám umožňuje ovládat skútr.

Co se skútry až 150 kostek best buy: 6 nejlepší

Máme seznam nejlepší populární modely skútrů s motorem o objemu až 150 krychlových metrů, který se dostal na vrchol žebříčku skútry 2019 – 2020. To:

    Stels Vír. Viper Bouře 150. Nirvana 150ccm. Honda PCX-150. Irbis Grace 150. Stels Outlander 150.

Uvažujme v detailu, některé odlišné technické vlastnosti populárních modelů skútrů.

Stels Vortex

Kompaktní a elegantní podvozek model známý domácích výrobců, a to Především. Vhodné pro téměř jakýkoliv výlet.

    sada nářadí v ceně; spolu s mopedu pouzdro, pouzdro; místo pod nohama z vlnitého hliníku; zabraňuje uklouznutí v dešti.

Když je volba se zastavil na to, protože Mota 12-palcová kola, max. zatížení 150 kg, což bylo pro mě velmi důležité, 2-taktní motor, budík má automatický start. Break-in vždy udržet rychlost 50-60 km…

Základní technické vlastnosti:

Funkce
Hodnota

Posunutí motoru
49.8 cm3

Maximální výkon
4.9 HP při 7000 ot / min

Typ příjmu
Carb

Paliva
AI-95

Systém chlazení
Vzduch

Vyvolávací systém
Elektrický startér, kick-starter

Převodovka
CVT

Délka
1830 mm

Šířka
693 mm

Výška
1145 mm

Výška sedadla
740 mm

Rozvor
1270 mm

Suchá hmotnost
91 kg

Kapacita palivové nádrže
5.2 l

Přední zavěšení
Teleskopická vidlice

Zadní odpružení
Kyvadlo (s mono-shock-absorber)

Přední brzdy
Hydraulické kotoučové

Zadní brzda
Bubnové mechanické

Přední pneumatika
120/70-12

Zadní pneumatika
130/70-12

Výrobce
Rusko

Viper Bouře 150

Silný skútr s vysokým výkonem – čtyři-motor mrtvice a objemu 150 metrů krychlových. Zvýraznit pozitivní a negativní aspekty tohoto skútru:

    výkon motoru, kvalita a praktičnost.
    plastové kolíky pro cestující.

Co můžu říct? To má mnoho výhod, ale mnoho nevýhod. Jízda na tomto skútru na 4 roky, a chci říci, že je nezničitelný moped, je to moje první taková jednotka, a to pochopitelné, nebylo to schválně, jsem mu zlomil. Hlavní nevýhodou je baterie. Na kříži: na okraj stoupání. Přes 4 roky, pneumatiky, neměl nás nezklame jednou. Doporučuji!

Základní technické vlastnosti:

Obrázek
Hodnota

Hmotnost
109 kg

Délka
1940 mm

Šířka
690 mm

Výška
1139 mm

Typ motoru
Čtyři-mrtvice

Chlazení
Vzduch

Objem
150 cm3

Maximální výkon
7 KW/7500 ot. / min. min

Start
Elektrický startér/kickstarter

Spotřeba paliva
2,9 l/100 km

Kapacita nádržky na
6 let

Převodovka
V-belt CVT

Přední brzdy
Disk

Zadní brzda
Buben

Přední zavěšení
Teleskopické

Zadní odpružení
Kyvadla (dvěma tlumiči)

Maximální zatížení
190 kg

Maximální rychlost
115 km

.

Nirvana 150cc

Čtyřtaktní model s nízkou spotřebou paliva a práce, objem 150 CCM, Dobře cestoval na kole.

    rychle, ekonomické, pohodlné, vysoce kvalitní Montáž.
    velmi dobré odpružení; gumový zápach.

Od dětství jsem chtěl vlastní skútr, ale jel na motorce. Tato koupil její syn, ale teď jezdit většinou sám. Motocykl v horkém počasí, perfektně vychovaný. Dynamika je vynikající, se semafory odstartuje z auta vůbec bez namáhání! Cestovní rychlost je cca 65-70 km Převodovka tak, že není nutné, aby vypadat neutrální, motor pod sedadlem, ne mezi nohy a vibrace se necítil.

Poháněn technické parametry vozidla:

Ukazatele
Hodnoty

Délka
1983 mm

Šířka
683 mm

Výška
1110 mm

Rozvor
1380 mm

Přední zavěšení
Teleskopická vidlice

Zadní odpružení
Kyvadlo (2 tlumiče)

Přední brzdy
Disk

Zadní brzdy
Disk

Pohotovostní hmotnost
115 kg

Typ motoru
Benzín karburátor

Počet cyklů
4

Systém chlazení
Vzduch

Posunutí motoru
149.6 cm3

Výkon motoru
9.4/7500 HP/o

Točivý moment
8.3/6000n·m/R

Paliva
AI-92

Kapacita palivové nádrže
6 let

Maximální rychlost
90 km/h

Spotřeba paliva
2.9 l/100 km

Převodovka typ
CVT

Vyvolávací systém
Elektrický startér

Velikost pneumatiky
100/80 R14

Honda PCX-150

Moped premium milovníky pohodlné a bezpečné jízdy. Velmi ziskový model pro spotřebu benzínu.

    spotřeba paliva; kufr; dynamické, snadno spravovat.
    dost měkké odpružení.

Moped je velmi snadno spravovat! Komfortní prostorný kufr, než aby šel na JORNO, ani trochu líto, že se změnil. Silný a rychlý!

Funkce
Hodnoty

Typ motoru
4-taktní

Pracovní objem
153 cm3

Volnoběh
1700 ot. / min

Motorový olej
0,9 l

Míchání
Vstřikování paliva PGM-FI

Spotřeba paliva
44.6 km/litr

Systém zapalování
Elektronicky řízené

Startér
Elektrické

Baterie
12 V

Grip
Automatická odstředivá

Typ přenosu
V-belt CVT

Rozměry
1915*740*1090 mm

Rozvor
1315 mm

Pohotovostní hmotnost
129 kg

Přední zavěšení
Teleskopická vidlice

Zadní odpružení
Kyvadlo z hliníkové slitiny (dvě tlumičů)

Přední pneumatika
90/90 14M/C

Zadní pneumatika
100/90 14M/C

Přední brzdy
Disk combo

Zadní brzda
Naviják combo

Irbis Grace 150

Vyvážený model střední třídy je velmi vhodný pro krátké výlety a cestování na dlouhé vzdálenosti z města. Rychlosti až 90 km/s.

    napájení; skvělý design; pohodlí; manipulaci.
    malý kufr.

Právě jsem dostal tento skútr, dárek od manžela, mám podezření, že on si vybral na základě jejich zájmů) tady je moje první dojmy: vstřícnost, dva nejsou omezení ovladatelnost, dobré brzdy. Přední brzdy opravdu ostré štípnutí a téměř pak skočil.

Technické vlastnosti modelu:

Funkce
Hodnoty

Motor:
4-taktní (s vyvažovacím hřídelem).

Chlazení
Vzduch

Objem
150 cm3

Moc
Pro 10.1 HP

Start
Elektrický/kick-starter

Systém zapalování
CDI elektronické

Systém vstřikování
Carb

Spotřeba paliva
2.5 l/100 km

Maximální zatížení
150 kg

Objem nádrže
6 let

Barva
Černá, červená, modrá

Maximální rychlost
90 km/h

Typ přenosu
Automatická (CVT)

Disk
Zadní

Přední kolo, zadní kolo
100/80-14

Přední a zadní brzda
Hydraulické kotoučové

Pohotovostní hmotnost
114 kg

Rozměry
1995х680х1165 mm

Stels Outlander 150

Výkonný 150 CC čtyřtaktní skútr domácí výroby za rozumnou cenu, takže daleko za zahraniční analog model NEJVYŠŠÍ úrovni.

    pohodlné nošení; dynamika; ekonomické; rychle.
    tuhý suspenze.

Moped je skvělá, koupil od souseda na chatě, mám to na dva roky. To je velmi populární v zemi, do obchodu, rybolovu atd. Před tím to byla Honda dio, 60 km jízdy a dost. Tento pret 120, samozřejmě, může být více, ale děsivé) Pohodlný a velký, tam je rukavice-box. Dobře se hodí pro městské a venkovské domy.

Seznam technické kvality:

Obrázek
Hodnota

Počet cyklů motoru
4

Počet válců
1

Pracovní objem
150 cm3

Moc
11.4 HP při 8000 ot / min

Typ příjmu
Carb

Paliva
AI-95

Systém chlazení
Kapalina

Vyvolávací systém
Elektrický startér, kick-starter

Převodovka
CVT

Délka
2040 mm

Šířka
700 mm

Výška
1150 mm

Rozvor
1340 mm

Pohotovostní hmotnost
120 kg

Palivové nádrže
7 l

Rám
Ocelové trubkové

Přední zavěšení
Teleskopická vidlice

Zadní odpružení
Kyvadlo (monoshock)

Přední, zadní brzdy
Hydraulické kotoučové

Přední pneumatika
100/80-16

Zadní pneumatika
120/80-16

Výroba
Rusko